Honor of Kings -peli Kansainväliseen Jakeluun

Honor of Kings on yksi suurimmista mobiilipeleistä ja nyt se aiotaan julkaista kansainväliselle pelaajayhteisölle. Kehittäjä Level Infinite ilmoitti, että Honor of Kings -pelit ovat tulossa saataville kaikille ja suljetun betan kutsut lähetetään pian.

Jos tämä uutinen aiheuttaa sinussa deja vun, ei hätää. Matrixissa ei ole virhettä. Honor of Kings -pelin julkaisija Tecent on jo aikaisimmen vuonna 2017 julkaissut länsimaalaistetun version pelistä nimellä Arena of Valor.

Honor of Kings on 5v5-moninpeli onlinepeliareenalla (tunnetaan nimellä MOBA).

Pelaat peliä hiukan kuin Riotin League of Legends tai Valven DOTA 2, jotka tunnetaan myös e-urheilu peleinä. Honor of Kings -pelissä pelaaja valitsee hahmonsa kiinalaisesta mytologiasta.

Pelissä on myös laajasti sosiaalisia ominaisuuksia, jotka toimivat kiinalaisilla sovelluksilla, kuten QQ ja WeChat. Varmaa ei vielä ole, että muutetaanko kansainvälissä Honor of Kings -julkaisussa yhteensopivat sovellukset länsimaalaisemmiksi, kuten Facebook Messenger tai WhatsApp.

Kännykkäpelit ovat suosituin tapa pelata ympäri maailmaa. Pelit, kuten Call of Duty Mobile, Candy Crush ja PUBG Mobile tuottavat miljardeja vuosittain. Jopa Yhdysvalloissa ja Euroopassa, jossa mobiilipelaamiseen tuntuu liittyvän negatiivisuutta, pelit dominoivat pelimarkkinoita sekä lataustuloksia.

Erityisesti viimeakoina pelien, kuten Genshin Impact ja Diablo Immortal, noustua suosioon. Tencent ja TiMi Studio Group ovat siis päättäneet kulkea aallonharjalla ja tuoda Honor of Kings -pelin uusia kokemuksia himoavien pelaajien ulottuville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *