Xbox Cloud Gaming Tukee Pelikirjastoasi Myöhemmin Tänä Vuonna

Microsoft suunnittelee uusien pelien lisäämistä Xbox Cloud Gaming -palveluun. Palvelun tilaajat voivat valita pelit omista pelikirjastoistaan ja striimata niitä. ”Olemme innoissamme kertoessamme, että myöhemmin tänä vuonna aiomme lisätä Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille ominaisuuden pelata pilvessä valittuja pelejä, jotka he jo omistavat tai ovat hankkineet Xbox Game Pass -kirjaston ulkopuolelta,” Xbox Wiren Will Tuttle kertoi.

Tämä laajennus tekee Xbox Cloud Gaming -palvelusta huomattavasti arvokkaamman ja avaa mahdollisuuden pelata pelejä enemmän pilvessä. Microsoft on kertonut vain, että kyse on ”valikoiduista peleistä”.

Eli varmaa ei ole, että onko kyse kaikista Xbox-peleistä. Yritys ei jaa muuta tietoa suunnitelmastaan. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että tarkoitus on tarjota ominaisuus useimmille peleille, jotka saatat jo omistaa.

Microsoft on luvannut tätä jo vuodesta 2020

Microsoft lupasi alkujaan laajentaa Xbox Cloud Gaming -pilvistriimauspalvelua täyteen pelikirjastoon vuonna 2020, mutta lupausta ei koskaan täytetty. ”Vuonna 2020 me mahdollistamme pelaajille striimaamisen peleihin, jotka he jo omistavat tai aikovat hankkia, Xbox-pilvipeleissä,” Project xCloud:n johtaja Kareem Choudhry kertoi vuoden 2019 marraskuussa.

Xbox Cloud Gaming -palvelun laajentaminen Game Pass -pelien ulkopuolelle on osa Microsoftin laajempaa Xbox Everywhere -suunnitelmaa, josta yritys aikoo puhua lisää myöhemmin tällä viikolla.

Pelien pelaaminen on vain yksi osa koko suunnitelmaa. Seuraavaksi Xboux Cloud Gaming siirtyy Argentiinan ja Uuteen Seelantiin sekä Xbox TV -sovellus julkaistaan Samsungin vuoden 2022 älytelkkareille. Microsoftilla on meneillään myös Project Moorcroft, jonka tarkoitus on tuoda E3-pelidemot osaksi Xbox Game Pass -palvelua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *